ΠΑΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ: "Μακάρι" να κυβερνούσε μια cosa nostra, μια μαφία THN E.E. ! Διότι ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΙΜΗΣ ! Ενώ οι "πολιτικιές" ΔΕΝ έχουν ούτε καν την αίσθηση της ΤΙΜΗΣ, αλλά είναι διαβόλια στίς ... ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ! Αλλωστε αυτή είναι και η ΟΥΣΙΑ του καπιταλισμού, άλλωστε αυτή είναι και η ΟΥΣΙΑ της εκμετάλλευσης του ανθρώπου, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ - Η ... ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, τόσο της ΦΥΣΗΣ (βλ. π.χ. ΣΚΟΥΡΙΕΣ), όσο και την ΚΟΡΥΦΗ της ΦΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ (... και τα Χαιρετίσματα ΜΑΣ στην Εκκλησία της Ελλάδος για τον ..."ρόλο" ΤΗΣ !) !!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ τον Ισπανό Rato, ΣΑΥΤΟ ΤΟ club, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΟΤΡΩΓΟΝΤΑΙ σαν μικροδιαβόλια (... ξανά τα Χαιρετίσματα ΜΑΣ στην Εκκλησία της Χώρας ΜΑΣ) !!! Και στο Φινάλε Φινάλε/Finale, περιμένεται ΕΣΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ;;;; Περιμένεται ... Λύτρωση ;;; ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΑΣ/ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ... ΘΑΝΑΤΟΥ (... βαρεθήκαμε να ξαναστέλνουμαι τα Χαιρετίσματα ΜΑΣ στην Εκκλησία του Χριστού, την Εκκλησία της Χώρας ΜΑΣ !!!) !!! ΠΡΟΤΑΣΗ: ΔΙΑΦΩΤΙΖΟΥΜΕ ΔΥΜΑΝΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ - ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΟΔΙΝΗ ΜΑΣ - ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑΣΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΖΩΗ !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΤΗΤΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΒΛΑΞ (Κοινωνικό, Πολιτικό και Ανθρώπινο) ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !

(Διότι ΕΧΟΥΜΑΙ ΣIΧΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΝΩΜΑΣΤΑΙ και ΙΣΤΟΡΙΚΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ -- ΤΟ ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΤΗΣ El Dorado Gold ΣΤΗΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ !!!)

Διαβάζουμαι:

Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκε στην πορεία των μεταλλωρύχων στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, φορώντας κι αυτός το χαρακτηριστικό κράνος.
«Δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσουμε να σας κλείσουν τα σπίτια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους στα μεταλλεία χρυσού (El Dorado Gold) στη Χαλκιδική/Σκουρίες !.
------------------------------------------------------------------

Προς: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΣΑ ΘΥΣΙΑ - ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ - ΤΑ "Μεταλλεία Χρυσού" ! ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ !!! Η Κυβέρνηση της Αριστεράς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΟΛΗ El Dorado !!! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ για ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΜΕ ΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ "ΚΕΡΔΗΟΙ" !!! ΕΔΩ και ΤΩΡΑ: STOP Στα "ΔηλητήριοΜεταλλείαΧρυσού" !! S-T-O-P !!!

Σημ. Τοις Προεκτάσεις της Οικολογικής και Ανθρώπινης ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ σε μια περιμετρική ακτίνα τουλάχιστον 200-250 χλμ. ΔΕΝ ΤΗΣ ΞΕΡΕΤΑΙ και ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ (αλλά γενικά τι ξέρει και ποιος σαυτήν την Χώρα, σαυτόν τον Τόπο ;;;-!!!) !!! ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΕΝΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ !!! STOP-STOP-STOP ΣΤΑ El Dorado ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!! ΤΟ ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΤΗΣ El Dorado Gold ΣΤΗΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ !!!!
----------------------------------------------------------------------------------------

Σημ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ με ΕΠΑΓΩΓΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ότι πέρα από ΒΛΑΞ είναι και ... πολιτικιά σε Κοινωνικά, Πολιτικά και Ανθρώπινα ΠΕΔΙΑ !! Οσο αναφορά τα Επιστημικά Πεδία, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ (το παραδέχεται ΚΑΙ ο ίδιος ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ !!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ