ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΤΕ Μ@Λ@ΚΕΣ





Καλά δεν περιμένω να κατανοήσετε έτσι εύκολα ότι η έλευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται να πιστοποιήσει την βιώσιμη συνέχεια όλων όσων ήδη έχουν επιβληθεί σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Δεν έχουν συμφωνήσει να γίνουν «καλά» παιδιά, ενώ προηγουμένως έκαναν «αταξίες». Ήταν και παραμένουν ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ του καθεστώτος, του ίδιου πολιτικού και οικονομικού συστήματος, όπως έχουν αποδείξει, πάντα και με συνέπεια, τις κρίσιμες στιγμές. Το αριστερό προφίλ και οι αντιμνημονιακές κορώνες αποτελούν ακόμη τον καλύτερο φερετζέ.

Για κακή τους τύχη γνωρίζουμε ότι δεν έχουνε πολύ χρόνο και ανησυχούν γι’ αυτό (ότι δεν έχουν φάει όλοι το χάπι της ευτυχίας). Δεν σκοπεύουμε να τους χαρίσουμε ούτε ένα λεπτό και ενοχλεί τόσο μα τόσο πολύ. Θέλουν να επιβάλλουν την κοινωνική συναίνεση και, πιστεύουν, ότι είναι επιστήμονες στην καταστολή και στην κοινωνική αφομοίωση.

Μόνο που… εδώ στην πατρίδα Ελλάδα υπάρχει ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ Κομουνιστικό Κόμμα. Τους περιμένουμε, όχι εσάς σύντροφοι, αυτούς. Εσείς πρέπει να βρείτε τη δύναμη όταν θα αποκαλυφθεί πως για ακόμα μια φόρα πιαστήκατε μαλάκες και να βγάλετε συμπεράσματα, όχι κόμπλεξ απέναντι σε αυτούς που σας έλεγαν την αντικειμενική πραγματικότητα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ