Ο «ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ» ΣΑΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!




Παρακαλώ όσους λυπούνται για κάθε θάνατο, και λυπούνται για τον θάνατο των κακοποιών Νεοναζί , να μη λυπούνται εξίσου για τον θάνατο του εκτελεσμένου ΕΛΑΣίτη παππού μου.....Τον προσβάλλουν!

Όσοι λυπούνται για κάθε θάνατο παρακαλώ να λυπούνται μόνο για τον ταγματασφαλίτη φασίστα Πλυτζανόπουλο και την συμμορία του, όχι για τον θάνατο του Κοκκινιώτη Αποστόλη Χατζηβασιλείου, που οι συνεργάτες των ΝΑΖΙ του ξέσκισαν το μάγουλο με την ξιφολόγχη, του έβγαλαν το μάτι και τον εκτέλεσαν....Τον προσβάλλουν!

Όσοι λυπούνται για κάθε θάνατο παρακαλώ να λυπούνται μόνο για τον θάνατο των φασιστών βασανιστών της Μακρονήσου, όχι για τους «τρελούς» της, ούτε για τους βασανισμένους, ούτε για τον Τατάκη... Τους προσβάλλουν!

Όσοι λυπούνται για κάθε θάνατο παρακαλώ να λυπούνται μόνο, για τον θάνατο των φασιστών βασανιστών της Χούντας, όχι για τους δολοφονημένους, για τους παλουκωμένους, τους βιασμένους αγωνιστές, και αγωνίστριες... Τους προσβάλλουν!

Όσοι λυπούνται για κάθε θάνατο παρακαλώ να λυπούνται μόνο για τον θάνατο του ΝΑΖΙ χασάπη Αριέλ Σαρόν, να μη λυπούνται για τα δολοφονημένα παιδιά της Παλαιστίνης.... Τα προσβάλλουν!

Παρακαλώ δε να μην μου ξανά κουνήσετε το δάχτυλο, επειδή δεν νιώθω τίποτα για τον θάνατο των εμπόρων ναρκωτικών, μπράβων, νταβατζήδων, λαθρεμπόρων Νεοναζί... Θα σας προσβάλλω!

Ο «ανθρωπισμός» σας εξαντλείται εκεί που κορυφώνεται η αντικκεδίλα σας και ο αντικομμουνισμός σας!

Πολλούς από σας, σας έχω δει να εύχεστε να ψοφήσει ο Σαμαράς...Στη μεριά που επέλεξα εγώ ξέρουμε καλά πως «μ' ευχές και παρακάλια δεν ψοφάνε τα τσακάλια»......

Απομένει να το καταλάβετε κι εσείς! Ως τότε όμως.... ΣΕΒΑΣΜΟΣ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ