ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ


Ο σύγχρονος πατριωτισμός σήμερα εκφράζεται με την πάλη για την ανατροπή του καπιταλισμού, για το σοσιαλισμό.

Καμία καπιταλιστική χώρα, όσο και προωθημένη να είναι η κοινοβουλευτική δημοκρατία, δεν μπορεί να εξασφαλίζει την εθνική ανεξαρτησία στο λαό της, το σεβασμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων, παρά μόνο τυπικά, και χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο.


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άρα όποιος δεν παλεύει να πέσει ο καπιταλισμός δεν είναι πατριώτης, επίσης όσοι έφυγαν κατά καιρούς από το ΚΚΕ είναι προδότες και δεν συνεργαζόμαστε να πέσει ο καπιταλισμός, άρα οι μόνοι πατριώτες είμαστε μεις. Γειά σου ρε Αλέκα με το Νέο Μαρξισμό σου! Βρίσε κι άλλο το λαό που δεν παλεύει να πέσει ο καπιταλισμός. Γουστάρει. Είναι μαζόχας. Εξάλλου 3 χρόνια Μνημόνια το αποδεικνύουν.
Ο χρήστης aliatas είπε…
Αντρίκο μου, εξαρτάται πως τον εννοείς εσύ τον πατριωτισμό. Μπορείς αν θέλεις να μου πεις το παράδειγμα κάποιου που σήμερα παλεύει για ΜΗΝ πέσει ο καπιταλισμός για να δούμε πόσο πατριώτης είναι. Όσοι έφυγαν από το ΚΚΕ, έφαγαν γιατί προφανώς διαφωνουσών με την στρατηγική του, οπότε για ποια συνεργασία μιλάμε; Εκτός αν μου πεις ότι έφυγαν για να συνεργαστούν μετά μαζί του !!! ο Μαρξισμός είναι ένας, όπως και ο Σοσιαλισμούς άλλοι έχουν αδύναμα στην πολυποικιλότητα, αν θες απευθύνσου εκεί. Η Αλέκα δεν έβρισε πότε τον λαό, πάντα τονίζει ότι έχει εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους της Ελλάδας. Το ότι το 90% του Ελληνικού λαού υπογράφει με την ψήφο του την καταδίκη του, δεν είναι θέμα μαζοχισμού, κατά τη γνώμη μου είναι ζήτημα ανώριμης ταξικής συνείδησης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ