ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ (5 vid)





Είναι φανερό ότι ένα μεγάλο μέρος του λαού που παλιότερα ακολουθούσε ή απλώς ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σήμερα έχει αποφασίσει να τους γράψει στα @@ του. Είναι πραγματικά θετικό στοιχείο που επιτέλους κάποιοι φαίνετε να ξεκολλάνε από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και έχει σημασία η τάση αυτή που φαίνεται σήμερα να ενισχυθεί και να φτάσει μέχρι τις κάλπες, χωρίς να ανακοπεί από τα διάφορα εκβιαστικά διλήμματα που θα ρίχνουν στο λαό μέχρι την τελευταία στιγμή τα δύο κόμματα.


Ακόμα μεγαλύτερη σημασία έχει όμως, αυτός ο απεγκλωβισμός να μην καταλήξει σε δεξαμενές, οι οποίες μετεκλογικά θα συνδεθούν και πάλι είτε με το ΠΑΣΟΚ είτε με τη ΝΔ και θα καταθέσουν την οργή του κόσμου που θα εκφραστεί στις κάλπες, σε κυβερνήσεις που θα υπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο την ίδια πολιτική των μνημονίων και της σφαγής του λαού.
Γιατί όλα αυτά τα κόμματα, παλιά και καινούργια, που έχουν ντυθεί τώρα τον «αντιμνημονιακό μανδύα», κοροϊδεύουν το λαό. Από τον ΣΥΡΙΖΑ έως το κόμμα του Καμμένου και από το κόμμα της Κατσέλη έως τη Χρυσή Αυγή, αν και εμφανίζονται «αντιμνημονιακοί» δεν αμφισβητούν την ΕΕ και την παραμονή της χώρας μας σε αυτήν. Σε κοροϊδεύουν, λοιπόν αδελφέ μου αναγνώστη, όταν σου λένε ότι θα καταργήσουν τις συμφωνίες σφαγιασμού του λαού που έχει υπογράψει η κυβέρνηση με την ΕΕ, παραμένοντας ταυτόχρονα μέσα στην ΕΕ και την Ευρωζώνη. Πως θα καταργήσετε τα μνημόνια αριστεροδεξιοί χαλβάδες αν πρώτα δεν συγκρουστείτε με την ΕΕ. Ούτε καν επαναδιαπραγμάτευση υπέρ του λαού δεν μπορείτε να κάνετε, ακριβώς γιατί η συμφωνία με την ΕΕ δεν το επιτρέπει, και το ξέρετε πολύ καλά αυτό αλλά είστε τόσο ξεφτιλισμένοι που δεν σταματάτε να σπέρνετε αυταπάτες μέχρι την τελευταία μέρα... Επιπλέον καλέ μου φίλε που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές, όλα τα παραπάνω τάχα «αντιμνημονιακά» κόμματα αναγνωρίζουν το χρέος και την ανάγκη να πληρωθεί είτε ένα μέρος του είτε ως σύνολο, είτε άμεσα είτε μετά από τέσσερα - πέντε χρόνια.

ΜΟΝΟ το ΚΚΕ μιλάει για αποδέσμευση από την ΕΕ και μονομερή διαγραφή του χρέους!!!

ΜΟΝΟ το ΚΚΕ δεν αναγνωρίζει το χρέος γιατί δεν είναι χρέος του λαού, δεν το δημιούργησε ο λαός και δεν πρέπει να το πληρώσει.

Αυτό προϋποθέτει όμως, σύγκρουση, προϋποθέτει λαό οργανωμένο που θα οικοδομήσει τη δική του εξουσία.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΑΛΛΙΩΣ.



Δεν μπορεί να γίνει με μια υποτιθέμενη φιλολαϊκή κυβέρνηση συνασπισμού «αντιμνημονιακών» κομμάτων. Όχι μόνο γιατί δεν αμφισβητούν την ΕΕ, αλλά και γιατί δεν αμφισβητούν την εξουσία των μεγάλων αφεντικών. Όλοι τους, ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ, λένε ότι θέλουν ανάπτυξη και επενδύσεις, εννοώντας φυσικά καπιταλιστική ανάπτυξη. Όμως, οι καπιταλιστές θέλουν μισθούς πείνας και τσακισμένα συνολικά τα εργασιακά δικαιώματα, για να προχωρήσει η ανάπτυξη. Πώς θα ανακουφίσουν, λοιπόν, το λαό από τα βάρη του, πώς θα κάνουν π.χ. αναδιανομή πλούτου, χωρίς σύγκρουση με τους καπιταλιστές;
Ξέρουν πως αυτό δε γίνεται, όμως νομίζουν ότι απευθύνονται σε μαλάκες, γι' αυτό κοροϊδεύουν συνειδητά το λαό με δήθεν εύκολες λύσεις που όμως δεν υπάρχουν.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ