ΚΟΥΒΕΛΗ ΖΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ



Και να που πληθαίνουν οι επιθέσεις φιλίας από το ΠΑΣΟΚ στη ΔΗΜΑΡ και φουντώνουν ξανά τα σενάρια για «κεντροαριστερές» κυβερνήσεις.

Και να που το κόμμα του Φ. Κουβέλη επαληθεύει το ρόλο του ως καραμπινάτου σοσιαλδημοκρατικού μορφώματος, με αποστολή να βάλει εμπόδια στη συνείδηση του λαού,  για  να εγκλωβίσει μεγάλο αριθμό εξοργισμένων συμπολιτών μας σε νέα διαχειριστικά σχήματα, υψώνοντας τείχος προστασίας στο αστικό σύστημα.

Και να που ο Φ. Κουβέλης μας λέει ότι το κόμμα του δεν αδιαφορεί «για το πώς θα κυβερνηθεί ο τόπος» ούτε «για το ενδεχόμενο ακυβερνησίας» και ζήτησε απ' το λαό δύναμη ώστε «να επηρεάσουμε το περιεχόμενο της κυβερνητικής εξουσίας».

Και να που ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ, Σπ. Λυκούδης, κατέθεσε τα σέβη του κόμματός του στην κατάπτυστη δανειακή σύμβαση μέσω της «Αυγής», στην οποία, δήλωσε: «Οι διεθνείς συμβάσεις που υπογράφει η χώρα είναι δεσμευτικές (...) Γιατί αυτό απαιτεί η διεθνής πραγματικότητα και λειτουργία στον πολιτικά πολιτισμένο κόσμο τα τελευταία 200 χρόνια τουλάχιστον. Προφανώς τα πάντα ανατρέπονται με "έκτακτες" επαναστατικές συμπεριφορές σε "έκτακτες" επαναστατικές συνθήκες. Όποιος αναζητεί όμως σήμερα και υπόσχεται τέτοιους προσανατολισμούς, κρίνεται για τη σοβαρότητά του».

Σοβαρευτείτε αδέλφια μου αναγνώστες για να ζήσουμε σαν δούλοι και να πεθάνουμε από την πείνα με… σοβαρότητα.

Σχόλια

Ο χρήστης faros είπε…
Κι αυτό θα γίνει ...

Και θα πέσει πολύ γέλιο !

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ