ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΗΤΗΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗΣ»



Μεγάλη προσοχή στους διάφορους καλοθελητές, που εμφανίζονται να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα «άδικα μέτρα», και την ίδια στιγμή νουθετούν τους εργαζόμενους να πάνε να πληρώσουν... και μετά να διαμαρτυρηθούν.

Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, από χέρι σε χέρι και με όποιο άλλο δυνατό τρόπο, διάφορες «Δηλώσεις Ρητής Επιφύλαξης», βάσει των οποίων ο πολίτης, αφού πληρώσει τα χαράτσια, θα δηλώνει την πρόθεσή του «περί αναζητήσεως του ποσού τούτου ως και των λοιπών καταβληθεισομένων δόσεων... διά παντός νομίμου μέσου ή διαδικασίας και δυνάμει αποφάσεως οιασδήποτε διοικητικής Αρχής ή δικαστηρίου». Με άλλα λόγια, λένε στα θύματα των μέτρων: Δίκιο έχετε που αντιδράτε αλλά πρώτα πληρώστε, πρώτα νομιμοποιήστε την παρανομία, πρώτα αποδεχτείτε την κλοπή, υποταχθείτε σ' αυτή και μετά διεκδικήστε το δίκιο σας! 

Φτηνό το κόλπο αλλά άκρως προκλητικό.

Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. 

Ότι μας πάρουν σήμερα δε θα γυρίσει πίσω ποτέ.

Άρα, όσοι προβάλλουν ως λύση και διέξοδο το «πληρώστε με επιφύλαξη», στην ουσία θέλουν να υπονομεύσουν τη δυναμική που αναπτύσσεται για την οργανωμένη άρνηση πληρωμής των χαρατσιών και ρίχνουν νερό στο μύλο της κυβέρνησης. 

Στην πραγματικότητα στηρίζουν την φοροεπέλαση και ας καμώνονται για τα θύματά της. 

Η μοναδική λύση είναι η κατάργηση των μέτρων στην πράξη. Από τη μαζική και οργανωμένη άρνηση πληρωμών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ