Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ


Αδελφέ μου, σύντροφε και φίλε αναγνώστη, η ΠΑΣΟΚάρα, η «φιλελεύθερη» ΝΔ, ο πατριδοκάπηλος Χαντζιαβάτης, Καρατζαφέρης και η κόρη του πατέρα της, Μπακογιάννη, είναι συνένοχοι για όσα έχουν γίνει σε βάρος μας και θα κάνουν τα πάντα για να μας φορτώσουν την καπιταλιστική κρίση.

Προβλέπονται ραγδαίες και άκρως επικίνδυνες εξελίξεις και θα πρέπει σαν πολίτες αυτού του τόπου να απαιτήσουμε εκλογές, όχι γιατί οι εκλογές μπορούν να δώσουν μια οριστική λύση στην ελληνική λαϊκή οικογένεια, αλλά είναι απαραίτητο να καταγραφεί η γνώμη των πολιτών. Η συγκυβέρνηση που ετοιμάζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι στην ουσία ένα είδος πραξικοπήματος αφού δεν έχει την έγκριση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Κι εσύ Αλέξη Τσίπρα, έχεις ξεχάσει τι σημαίνει τσίπα και προσπαθείς να κρύψεις τα αδιέξοδα και τις συγχύσεις των συνιστωσών του συνονθυλεύματος που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ, πίσω από υποκριτικές προτάσεις για κοινό μέτωπο της Αριστεράς. Που ήταν το κοινό μέτωπο Αλέξη μου όταν συμμάχησες πίσω από τον κοινό υποψήφιο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ στην Ικαρία, απέναντι στον υποψήφιο που υποστήριζε το ΚΚΕ; Που είναι το κοινό μέτωπο σε δεκάδες συνδικαλιστικές ενώσεις που, όπου χρειάζεται συμμαχείτε με τις συνδικαλιστικές παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ και τις ΝΔ για να μην περάσει ο έλεγχος των σωματείων στο ΠΑΜΕ;

Άσε τις κουτοπονηριές Αλέξη μου, και κοίτα να βρεις κανένα κοινό μέτωπο στις πολλές και συνεχώς μεταβαλλόμενες απόψεις του κόμματος σου, για την κρίση και στις λύσεις που προτείνεται.

Σχόλια

Ο χρήστης faros είπε…
Πολύ σωστές οι επισημάνσεις σου.

1. Πράγματι είναι ανοιχτό πραξικόπημα η όποια τρομοκρατική (για τον λαό μας) συγκυβέρνησή τους !

2. Απαιτούμε εκλογές και για έναν ακόμα λόγο:
Να πάρει επιτέλους τις ευθύνες του ο λαός μας. Να πάψει να κρύβεται. Έχει ευθύνες. Τεράστιες ευθύνες για τις επιλογές που κάθε φορά κάνει !

3. Μην τα βάζεις με τον ... Mr. Alexis. Για όποιο "έργο" πληρώνεται, αυτό και "βγάζει" !
Ο χρήστης aliatas είπε…
Φάρε μου η ευθύνη είναι στο λαό, για να ανοίξει ένας δρόμος ουσιαστικής αντεπίθεσης και διεκδίκησης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ