ΣΕ ΕΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ


«Και σε αυτήν την πορεία, βέβαια, όλοι εσείς εδώ είστε κρίσιμος παράγοντας. Είσαστε αυτοί με τους οποίους θέλουμε να δουλέψουμε, για να μπορέσουμε να πάει η χώρα μπροστά».

Με τα λόγια αυτά έκλεισε την προχτεσινή ομιλία στην εκδήλωση της Eurobank του Ομίλου Λάτση ο Γ. Παπακωνσταντίνου και δεν μπορούσε να στείλει πιο ξεκάθαρο μήνυμα στο «εκλεκτό ακροατήριό» του.

Ποιοι, λοιπόν, είναι αυτοί με τους οποίους θέλει να «δουλέψει» η κυβέρνηση «για να πάει τη χώρα μπροστά»;

Αυτοί τουλάχιστον που άκουγαν τον υπουργό Οικονομικών ήταν 400 μεγαλοεπιχειρηματίες και μάνατζερ, οι οποίοι, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα των «Νέων», «ισοδυναμούσαν με το 70% του ΑΕΠ»(!). Μπροστά σε αυτούς λοιπόν ο υπουργός μίλησε με τη γλώσσα της - ταξικής - αλήθειας και τους είπε όλα όσα ήθελαν να ακούσουν, διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει την ικανότητα να φέρει σε πέρας την αποστολή που της έχει αναθέσει η συνομοταξία αυτών που μας πίνουν το αίμα.

Όποιος έκανε τον κόπο να διαβάσει την ομιλία του Γ. Παπακωνσταντίνου, πέρα από τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμα δράσης, διακρίνει καθαρά το εξής μήνυμα: «Εμείς είμαστε η κυβέρνησή σας - Σε εσάς στηριζόμαστε και εσείς στηρίζεστε σε εμάς». Βέβαια, οι «καρχαρίες» που ήταν από κάτω δεν περίμεναν να τους το πει ο υπουργός, το διαπιστώνουν καθημερινά στην πράξη.

Στις αρχές του μήνα η Eurobank που πανηγύριζε ότι πέρασε με καλές επιδόσεις τα τεστ αντοχής των ευρωπαϊκών αρχών, κατάφερε να υπερασπισθεί τη ρευστότητά της λαμβάνοντας τη μερίδα του λέοντος από το κρατικό πρόγραμμα παροχής εγγυήσεων δανεισμού, εκδίδοντας τίτλους αξίας 7,77 δις. ευρώ με την εγγύηση του Δημοσίου φυσικά.

Είπαμε «Σε εσάς στηριζόμαστε και εσείς στηρίζεστε σε εμάς»

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν είναι παράξενο !

Κόμμα της πλουτοκρατίας το ΠΑ"ΣΟ"Κ, απλά σήμερα δεν το ... κρύβει, όπως παλαιά ...
Ο χρήστης aliatas είπε…
Το παράξενο είναι ότι υπάρχουν ακόμα λαϊκοί άνθρωποι που στηρίζουν ΠΑΣΟΚ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ