ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ

Με συνθήματα, «Δουλειά για όλους, μόρφωση, Υγεία, την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία», «Τα νοσοκομεία ανήκουν στο λαό και όχι στο κεφάλαιο το πολυεθνικό», «Εδώ και τώρα ξεσηκωμός, να μην πτωχεύσει ο λαός» και αγωνιστική κινητοποίηση στην είσοδο του νοσοκομείου, «υποδέχτηκαν» χτες οι εργαζόμενοι του «Ευαγγελισμού» και οι δυνάμεις της Γραμματείας Υγείας - Πρόνοιας Αθήνας του ΠΑΜΕ την προγραμματισμένη επίσκεψη εκπροσώπου του ΔΝΤ στο νοσοκομείο.

Οι εργαζόμενοι και οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ υπογράμμισαν ότι το μαύρο μέτωπο ΕΕ - ΔΝΤ - κυβέρνηση - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ. κάνουν τα δημόσια νοσοκομεία επιχειρήσεις, για να έχουν έσοδα και κέρδη. «Οι τραγικές και επικίνδυνες για τους ασθενείς ελλείψεις των νοσοκομείων σε αναλώσιμο νοσηλευτικό υλικό και σε υλικά βιοϊατρικής τεχνολογίας και αντιδραστηρίων, με αποτέλεσμα να καθυστερούν και να αναβάλλονται χειρουργεία ή να σταματά η εκτέλεση διαγνωστικών εξετάσεων, όπως στον "Ευαγγελισμό", αλλά και σε πολλά νοσοκομεία, οφείλονται στην κρατική υποχρηματοδότησή τους, γιατί η κυβέρνηση θέλει να παρουσιάσει μειωμένες τις δημόσιες δαπάνες στην Υγεία», υπογράμμισαν.

«Το ΔΝΤ είναι ανεπιθύμητο στην Ελλάδα και ειδικά στο χώρο της Υγείας. Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν αποδέχεται τα μέτρα και τις περικοπές που στηρίζουν τους επιχειρηματίες της Υγείας και όχι τους ασθενείς», τόνισε ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του σωματείου εργαζομένων του «Ευαγγελισμού» Ηλίας Σιώρας, σε παράσταση διαμαρτυρίας που έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του εκπροσώπου του ΔΝΤ με τη διοίκηση του νοσοκομείου. Οι εργαζόμενοι ξεκαθάρισαν ότι «η "τρόικα" έρχεται στον "Ευαγγελισμό" για να ενισχύσει τη δράση των πολυεθνικών στην Υγεία και στο Φάρμακο, τη μετατροπή του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας σε επιχείρηση καθώς και των άλλων νοσοκομείων. Έρχεται για να ελέγξει την υλοποίηση των βάρβαρων μέτρων τα οποία έχει συναποφασίσει με την κυβέρνηση, τη στήριξη της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ.».


Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως παρουσίασαν τα «αντικειμενικά» κανάλια την κινητοποίηση.

Δυο «χαζά παιδιά χαρά γεμάτα», μας λένε για τον καημένο τον ινδό.




Λέξη για το ποιος διοργάνωσε την κινητοποίηση, λέξη για τα συνθήματα τον διαδηλωτών, λέξη για την κατάντια του «Ευαγγελισμού». Ούτε ένας εκπρόσωπος των εργαζόμενων να μας ενημερώσει για την θέση τους. Τίποτα…

Οι τραγικές και επικίνδυνες για τους ασθενείς ελλείψεις του «Ευαγγελισμού» και όλων των δημόσιων νοσοκομείων είναι αφορμή για χαβαλέ. Η μάλλον το ρίχνουμε στον χαβαλέ για να μην πούμε αυτά που πρέπει…

Άξιος ο μισθός σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ