ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ


Ο σκέτος φιλελευθερισμός, σου πίνει το αίμα, σε τσακίζει, σε ξευτιλίζει, σε πατάει προς χάρη του κέρδους των μεγάλων αφεντικών. Ο κοινωνικός φιλελευθερισμός κάνει ακριβώς το ίδιο, αλλά ζητά και μια συγγνώμη.

Λοιπόν αδέλφια:

«νεοφιλελεύθερη»

«κοινωνικά φιλελεύθερη»

«σοσιαλφιλελεύθερη»

Όπως και να την βαφτίσουν την καπιταλιστική διαχείριση δεν υπάρχει καμία διαφορά.
Ύψιστος στόχος είναι η διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρήσεων, ενώ βρίσκονται σταθερά απέναντι στα συμφέροντα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων.

Σχόλια

Ο χρήστης Γερασιμος είπε…
Το κακό με τον κομμουνισμό είναι ότι βλέπει τα πάντα από την πλευρά του εργάτη.Οκ είναι ενα εργατικο κομμα.αν ελθει στην εξουσια θα μας κανει ολους εργατες στις κρατικες επιχειρησεις.Θα μας εξασφαλίσει μια Γ ποιότητα ζωής,μια επαγγελματική σιγουρια και δεν θα εχουμε καθολου αγχος.
τα μελη του κομματος θα εχουν προνομια,θα υπαρχει λογοκρισια ενω με δυσκολια θα μπορουμε να πηγαινουμε στο εξωτερικο.θα απομονωθουμε απο το εξωτερικο βγαινοντας απο την εε.τελεια.ολα μια χαρα.να σας πω και κατι αλλο?σκεφτομαι να μην εχω πλεον οραματα και στοχους.γιατι να εχω αφου θα εχετε εσεις για μενα?

Δεν ξεχναμε τι εγινε στην Ρωσια και τι γινεται στην Κουβα.

δεν θελω μια βαρετη σιγουρη και προβλεψιμη ζωη αλλα μια περιπετιωδης ζωη!

Για παντα φιλευλευθερος!
Ο χρήστης aliatas είπε…
Φίλε Γεράσιμε ο κομμουνισμός είναι το τελευταίο ατού της ταλαιπωρημένης ανθρωπότητας. Όσο καθυστερούμε να τον προσεγγίσουμε τόσο θα βουτάμε στο σκοτάδι και την αποκτήνωση.
Ο χρήστης Γερασιμος είπε…
o κουμμουνισμος ειναι ακραιο πολιτευμα.δεν ειναι καλο.και προνομιουχοι ειναι τα μελη του κομματος.οπως εγινε και στην Ρωσια.μπορεις βεβαια να μου πεις οτι στην Ρωσια δεν εφαρμοστηκε σωστα.τοτε θα σου πω οτι μιλας για ουτοπιες.δεν βγαζει πουθενα.αν ηταν καλος θα ειχε επιβιωσει και δεν θα ειχε καταρρευσει οπως κι εγινε.
κι η ανθρωποτητα αγωνιζεται και κερδιζει.δεν απαιτει μονο.και στο κατω - κατω δεν μου αρεσει καθολου η εργατικη κουλτουρα και νοοτροπια του κομμουνισμου.πολλη μιζερια.η λυση ειναι στα φιλευθερα πολιτευματα και μια ελευθερη οικονομια και εμποριο.αρκει κι αυτη η πολιτικη να εφαρμοζεται σωστα.στην Ελλαδα εχεις και το προβλημα οτι δεν ξερεις τι να ψηφισεις.το ΛΑΟΣ στον κοσμο του,στο ΣΥΡΙΖΑ ψαχνονται μεταξυ τους να βρουν τι ειναι,το ΚΚΕ ειναι σε αλλη εποχη και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αγωνιζονται για το ποιος θα κλεψει πιο πολλα.αγαπτε μου φιλε επειδη ειμαι νεος (17 χρονων) και επειδη δεν βλεπω προοπτικες στην Ελλαδα μαλλον θα φυγω στο εξωτερικο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ