ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ

Τα ίδια και τα ίδια.

Η πυρασφάλεια και η πυροπροστασία αποδείχτηκαν για μια ακόμη φορά ανεπαρκείς και αδύναμες να αντιμετωπίσουν τη φωτιά. Αυτό δεν φαίνετε να μπορούν να το αλλάξουν. Για να είμαι σωστός, μια κυβέρνηση που εξυπηρετεί την λεγόμενη ιδιωτική ιδιοκτησία, που επιτρέπει η γη να πωλείτε και αγοράζετε, δεν θέλει να αντιμετωπίσει τους εμπρηστές

Τι κάνουμε;

Οργανώνουμε την λαϊκή παρέμβαση πυροπροστασίας. Απαιτούμε από την κυβέρνηση, τους Δήμους και τη Νομαρχία να εξασφαλιστεί με έκτακτα μέτρα όλος ο αναγκαίος εξοπλισμός για να συμβάλλουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών. Καλούμε τους δήμους άμεσα και χωρίς καθυστέρηση να λάβουν μέτρα προστασίας και περιφρούρησης των εναπομείναντων δασών και ορεινών όγκων της Αττικής και των μεγάλων πάρκων της Αθήνας.

Ελπίζω κάποιοι από τους συμπολίτες μας, έστω λίγοι να βγάλουν τα αναγκαία συμπεράσματα. Όσο συνεχίζεται η πολιτική που εμπορευματοποιεί τα δάση και τη γη, τα δάση θα βρίσκονται στο στόχαστρο κάθε λογής κερδοσκόπων. Όσο συνεχίζεται η πολιτική που ενισχύει και στηρίζει την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων θα είναι αδύναμες ή ανύπαρκτες οι υποδομές και τα μέσα για την προστασία των δασών, της ζωής και της περιουσίας των λαϊκών στρωμάτων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ