Στέλιος Κούλογλου


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την μέρα που έγινε γνωστή η απομάκρυνση του κ. Κούλογλου από την ΕΡΤ. Μια απομάκρυνση που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στον «μικρόκοσμο» των blogers. Και να τα δημοσιεύματα και να οι συλλογές υπογραφών και πολλά άλλα.


Δεν θα πω ότι δεν έκαναν καλλα. Έτσι το είδαν έτσι έκαναν.


Θα πω όμως ότι κανένας από όλους αυτούς δεν έχει γράψει ούτε λέξει για τις παραιτήσεις που υπέβαλαν οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στη WEB TV του Στέλιου Κούλογλου, μετά τις απειλές του μεγάλου «αγωνιστή» δημοσιογράφου, να μην απεργήσουν.


ΚΡΙΜΑ, όχι για τον κύριο Στέλιο, ο ρόλος του οποίου είναι γνωστός… αλλά για τα αδέλφια μου τους blogers.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν είχα ασσχοληθεί με το θέμα, γιατί στην τελικά έπιανε τα πράγματα από μία μπάντα (σοσιαλδημοκρατική), ενώ και το να έχει τόσα χρόνια κρατική εκπομπή δημοσιογραφική "αγωνιστική" κάτι σήμαινε (αντικομμουνισμό λέω εγώ τώρα, αλλά anyway). Θυμάμαι μόνο ένα μικρό σχόλιο είχα κάνει σε ένα ιστολόγιο. Τώρα λέω ότι απλά ο άνθρωπος δεν μπορεί να κρύψει τί είναι. Όσο για του bloggers, ώρες ώρες είμαστε "όσα βλέπει η [εθερά"...
Ο χρήστης aliatas είπε…
Ο κύριος Κούλογλου αδελφέ Ερυθρέ έκανε εκπομπές αφιέρωμα στο ΚΚΕ με καλεσμένους Μπενά, Δημητρίου κι όλα τα ναυάγια της ταξικής πάλης, πλασάρε αέρα κοπανιστό για ρεπορτάζ και χρυσοπληρωνότανε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ