Περάσαμε σε μια παγκόσμια κυβέρνηση μιας ελίτ τραπεζιτών και διανοουμένων

  1. Η οικογένεια (οικονομική αυτοκρατορία) των Ροκφέλερ, είναι από τους συνιδρυτές της CIA, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής (Trilateral Commission). Ο Ντέϊβιντ Ροκφέλερ (μεταξύ άλλων και φιλάνθρωπος σύμφωνα με την Βικιπαίδεια) λοιπόν, δήλωσε μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, ότι ο κόσμος είναι πλέον πολύπλοκος και σύνθετος και ότι χρειαζόμαστε μια μεγάλη κρίση για να εφαρμοστεί το σχέδιο για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων: Από την εθνική κυριαρχία – αυτοδιάθεση των εθνών, να περάσουμε σε μια παγκόσμια κυβέρνηση μιας ελίτ τραπεζιτών και διανοουμένων. Χρειαζόμαστε δηλαδή έναν Μπιν Λάντεν – λένε κάποιοι επαρχιώτες ότι εννοούσε...

  1. Πάνω από 5.000 οι νεκροί μέσα στο δεκάμηνο του τρέχοντος έτους. Πεντακόσιοι νεκροί το μήνα. Δεκαεφτά νεκροί κατά μέσο όρο τη μέρα. Είναι η εικόνα του Αφγανιστάν μέσα στο 2007, έξι χρόνια μετά την εισβολή των ΗΠΑ.

  1. Είναι γνωστό ότι η 11η Σεπτεμβρίου είναι μια από της ευτυχέστερες μέρες για την Νέα Παγκόσμια Τάξη. Αποκτήσανε – η δημιουργήσανε, την αφορμή για μια σειρά από ακραία φαινόμενα καταστολής όλων όσων αυτοί θεωρούν επικίνδυνους για την κυριαρχία τους. Οι αστοί όμως είναι ανεξάντλητοι όταν ψάχνουν να βρουν τρόπους για νέα κερδοφορία. Έτσι φτάσαμε στο σημείο να δούμε στην πρόσφατη έκθεση «Security and Safety Trade Expo» που έγινε στο Τόκιο, ένα σετάκι διάσωσης κατοικίδιου(!) που αποτελείτε από αδιάβροχο καπελάκι και cyber αισθητικής γιλεκάκι στο οποίο είναι ενσωματωμένη τσεπούλα με όλα τα απαραίτητα σε περίπτωση εγκλωβισμού. Όλα αυτά στην προνομιακή τιμή των 28 χιλιάδων γιέν.

  1. Υπάρχει λύση για το Πετρέλαιο και μάλιστα Σούπερ λύση! Ποια είναι; Κρατικός τομέας!.. έτσι λέγετε. Πότε θα γίνει; Και αύριο το πρωί, αν το θελήσουμε πολλοί από εμάς. Αν δε θέλουμε αύριο το πρωί, ας βγούμε στους δρόμους να ζητήσουμε κατάργηση των έμμεσων φόρων... Αν δε θέλουμε ούτε αυτό, τότε ας πληρώσουμε τη νύφη ακόμα μια φορά…

  1. Ο Παπανδρέου, ο Καραμανλής, ο Πάγκαλος, ο Αλογοσκούφης, η Διαμαντοπούλου, ο Σαμαράς, η Ντόρα, γράφεται ότι έχουν προσκληθεί και παραστεί στις εργασίες της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, αλλά τις πιο πολλές φορές, έχει γραφτεί αυτό για τον πρώτο. Όλο και κάτι σημαίνει αυτό… η κάνω λάθος;

  1. Είναι δυνατό να μην έχει κεντρική γραμμή το ΠΑΣΟΚ; Έτσι είπε το ΜΕΓΚΑ!! Μα το πρόβλημα καλό μου ΜΕΓΚΑ είναι ακριβώς το αντίθετο: Ότι και κεντρική γραμμή έχουν και ότι η γραμμή συμπίπτει με της ΝΔ!..
Το άλλο με τους σοσιαλιστές του πόλου, το ξέρετε;

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
συγνωμη αλλα αυτα με τις "λεσχες Μπιλντεμπεργκ" και τις μασονιες νομιζω τα αναμασουν διαφοροι γραφικοι ακροδεξιοι...
Ο χρήστης aliatas είπε…
Δεν ξέρω ποιος τα αναμασάει και ποιος είναι ο σκοπός που κάνει κάτι τέτοιο.

Εκείνο που ξέρω είναι ότι η λέσχη Μπιλντεμπεργκ είναι μια υπαρκτή κατάσταση με πολύ συγκεκριμένους στόχους.
Ο χρήστης ange-ta είπε…
Ξέρεις, και τίποτε να μη λένε, λίγο το χαβιάρι μπελούγκα, λίγο η σαμπάνια ντοπερινιόν, λίγο το κρασί της σοδιάς 1960, άντε 65, λίγο τα ωραία δωμάτια, ξεχνάς κάθε ιδεολογία και σιγά - σιγά γίνεσαι ένας με δαύτους.
Αν ήθελαν να μείνουν αγνοί, έπρεπε να αρνούνται να πηγαίνουν!!
Και ας βγεί η Αννα και οι λοιποί να μας πούνε ότι δεν έφαγε μπελούγκα, δεν ήπιε ντοπερινιόν και δεν κοιμήθηκε σε μεταξωτά σεντόνια!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ