Ο Παρθενώνας χτίστηκε σε λάθος σημείο.

  1. Άκουσα το νέο τραγούδι του Γιώργου Νταλάρα «Θα περιμένω εδώ». Μπορώ να πω ύστερα από χρόνια πιάνει τον σφυγμό της εποχής, με ένα τραγούδι που του επιτρέπει να είναι καλοκαιρινός και «ελαφρύς» χωρίς να χάνει τη σοβαρότητα του.
  1. Άναψε πάλι ο καβγάς για το Μουσείο της Ακρόπολης. Τώρα «βρέθηκαν» αλλά δυο κτίρια στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου τα οποία δημιουργούν σοβαρή οπτική όχληση. Εδώ είμαι κι εδώ είστε, να δείτε που στο τέλος οι «αρμόδιοι» θα καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι ο Παρθενώνας χτίστηκε σε λάθος σημείο.
  1. Πολλές χιλιάδες νεόπτωχοι, αγωνιούν να βρουν δουλειά και δεν έχουν λεφτά για το νοίκι, την ίδια ώρα στο χρηματιστήριο της ξαπλώστρας στα θερινά ανάκτορα των νεόπλουτων, θα έχουμε αλλεπάλληλα limit - up.
  1. Η Ρένια Λουϊζίδου φέτος το καλοκαίρι επέλεξε τον ρόλο της Λυσιστράτης και καλά έκανε. Εθίγη όμως από τον χαρακτηρισμό «τηλεοπτική» ηθοποιός και έσπευσε να μας πληροφορήσει ότι διαθέτει εικοσαετή θητεία στο θέατρο. Σοβαρά; Εγώ πάντως δεν το είχα πάρει είδηση! Σαν «Αστροπελέκι» στους Απαράδεκτους» και σαν «Χαρά» στο «Καφέ της Χαράς την γνώρισα. Λοιπόν Ρένια μου για να μην μπερδεύεσαι, θεατρικές ηθοποιοί είναι, η Ρένη Πιττακή, η Ράνια Οικονομίδου, η Αμαλία Μουτούση, η Μάνια Παπαδημητρίου, η Άννα Μάσχα, η Αγγελική Παπαθεμελή και πολλές άλλες. Γιατί φτύνεις εκεί που χρωστάς την καριέρα σου;
  1. Υπάρχουν κλουβιά. Αλλά υπάρχουν και τα χρυσά κλουβιά! Έχει διαφορά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ