"Εμείς παριστάνουμε ότι ψηφίζουμε και αυτοί παριστάνουνε ότι κυβερνάνε".


  1. Έσοδα 22 εκατ. Ευρώ έχασε η Ολυμπιακή Αεροπορία σε δύο χρόνια από τη συντήρηση αεροσκαφών, λόγω έλλειψης προσωπικού. Έτσι για να καταλάβουμε τις μεθόδους που οδηγούν μια κερδοφόρα κρατική επιχείρηση στην απαξίωση.

  1. Ο πολυμήχανος Έλληνας, καθιέρωσε το δικό του μετακαπιταλιστικό μοντέλο: "Εμείς παριστάνουμε ότι ψηφίζουμε και αυτοί παριστάνουνε ότι κυβερνάνε".

  1. Προσέξατε με πόση άνεση δέχτηκαν ο Μπους και ο Μπλερ το συνταγματικό πραξικόπημα των στρατηγών στην Τουρκία, ενώ ακόμη παραμένουν με το όπλο στο χέρι για να κάνουν ...δημοκρατία το Ιράκ και το Αφγανιστάν;

  1. Διαβάζετε τον "Ιό της Ελευθεροτυπίας"; Γράφει κατεβατά από τα βιβλία Ιστορίας στην Αμερική, αλλά δεν γράφει ότι τον Χίτλερ τον νίκησε Σοβιετική Ένωση και όχι οι Αμερικανοί, όπως λέει ο Μπους. Πως θα μάθουν οι 16ρηδες ότι δεν ήταν "νέα αριστερά" αυτοί που σώσανε την Ευρώπη, αλλά η παλιά αριστερά του Στάλιν; Και πως θα μάθουν ότι η CIA έκανε την χούντα στην Ελλάδα όταν ο "Ιός" γράφει στην επέτειο της 21ης Απριλίου για εκδρομές και δηλώσεις του Πλεύρη;

  1. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας «Τιτανικός» για να γίνει γνωστό ότι το φιλμ έπεσε θύμα λογοκρισίας. Έκοψαν την σκηνή που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποχαιρετά το πλοίο!

  1. «Εμένα με διασκεδάζει να κάνω από την πολύ σικ μέχρι τη χάλια», δήλωσε η Μιμή Ντενίση στο «Σούπερ Σταρ». Με τέτοια γκάμα υποκριτικής είναι απορίας άξιον γιατί προτιμά διαρκώς το δεύτερο.

  1. Η πιο ριάλιτι ατάκα της χρονιάς από την μια και μοναδική Ελένη Μενεγάκη, που είπε στο «Όλα 7». «Αν θες, Θέμο, κοίτα με λίγο στα μάτια, διότι μην ξεχνάς πως διευθυντής σου είναι ο άντρας μου».

  1. Ο Γιώργος Αυτιάς, η Μαρία Σταματέρη και άλλες οπορτούνες της τηλεοπτικής μπουρδολογίας καλούν και παρουσιάζουν την Έφη Θώδη σαν παραδοσιακή τραγουδίστρια. Και όχι μόνο δεν ντρέπονται για τον εξευτελισμό και της παράδοσης και της «παραδοσιακής τραγουδίστριας», που διαπράττουν, αλλά γελάνε κι από πάνω πονηρά κι αδιάντροπα κάθε φορά που εισπράττουν «πιασάρικες» τάχα ατάκες και σχόλια.

  1. Αφού βγάλαμε νέα ταλέντα στο τραγούδι και στο θέατρο, ας βγάλουμε και στον χορό, ήταν το σκεπτικό των υπευθύνων του «so you think you can dance», ξεχνώντας ότι ήμαστε μια χώρα που δεν έχει καμιά σχέση με το συγκεκριμένο είδος χορού. Έτσι μαζεύτηκαν μερικοί ομογενείς, κάποιοι αλλοδαποί και δυο-τρεις Έλληνες και κάνανε πιρουέτες στης οθόνες μας. Ποιοι τους κρίνουν; Ένας πρώην χορευτής του δελφινάριου, μια ηθοποιός που κάποτε σπούδασε χορό κι ένας χορογράφος που πρώτη φορά ακούμε το όνομα του. Τι θα προκύψει; Μα μερικοί ακόμη χορευτές για τα μπαλέτα της Πέγκυς Ζήνα η της Δέσποινας Βανδή στα κέντρα που τραγουδούν.

  1. Χαιρετίζω την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να κατεβάσει υποψήφια στην Β΄ Πειραιά την Άννα Νταλάρα. Η καλή και σκληρή μάνατζερ του συζύγου της που όπως είναι γνωστό έλκει την καταγωγή του από την Κοκκινιά, έχει άμεση σχέση και επαφή με τις φτωχογειτονιές του Πειραιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ