Μέγας οικολόγος ο Αλ Γκορ.



  1. Ο Γιακουμάτος είπε κι ένα ωραίο! Αποκάλεσε τον Καρατζαφέρη Καραμουρτζούνη!!...

  1. Μέγας οικολόγος ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, ο κ. Αλ Γκορ, ο οποίος και επισκέπτεται τη χώρα μας, αφήνοντας έκθαμβους πολιτικούς και δημοσιογράφους με τις οικολογικές του ευαισθησίες. Τώρα, επομένως, λύνεται το μυστήριο: Οι βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου, με τις οποίες ο κ. Γκορ και ο Κλίντον γέμισαν τα Βαλκάνια το 1999, θα πρέπει να ήταν... οικολογικές.

  1. Αυτοί οι ταλαίπωροι ΠΑΟΚτζήδες ζητάνε να χαριστούν τα χρέη του ΠΑΟΚ! Τίποτα δεν καταλαβαίνουν; Τρώνε τα λεφτά οι ιδιοκτήτες, φεσώνουν την ομάδα και μετά οι ταλαίπωροι ζητάνε από τους γονείς τους να πληρώσουν τα χρέη!!

  1. Ε... ρε αγωνία που την έχουν και μερικοί δημοσιογράφοι για τη ...δυνατή, σταθερή, κυβέρνηση!!! Τόσος καημός, μπας και δεν προωθηθούν εγκαίρως όλα τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας;;; Οι Έλληνες πολίτες έχουν κάθε συμφέρον η όποια κυβέρνηση προκύψει να είναι αδύνατη...

  1. Το πρωί ο Καραμανλής έβγαζε λόγους υπέρ του περιβάλλοντος. Και το βράδυ η κυβέρνηση εισηγούνταν στη Βουλή «μουλωχτή» τροπολογία για την αναστολή της κατεδάφισης αυθαιρέτων εντός δασικών εκτάσεων!.. Αυτό είναι που λέμε «πλήρης σύμπτωση λόγων και έργων»!

  1. Τώρα που Αλ Γκορ ασχολείται με το περιβάλλον! Ποια εταιρεία(ες) το στηρίζει(ουν) δεν είπε, ούτε πόσα 'κονομάει!...

  1. «Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο πολιτικός κανακάρης του εγχώριου και διεθνούς κατεστημένου»!Πρόκειται για τη χτεσινή δήλωση του (γνωστού πολέμιου του κατεστημένου...) Γ. Αλογοσκούφη. Μια δήλωση που ειπώθηκε μόλις λίγες μέρες μετά τη συμμετοχή του υπουργού στη συνεδρίαση της περιβόητης «Λέσχης Μπίλντεμπεργκ». Συνεδρίαση όπου, βεβαίως, ο υπουργός Οικονομικών δεν ήταν μόνος του. Παραβρέθηκε από κοινού με την κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, τη συντάκτρια του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ. Μια «Λέσχη», στη συνεδρίαση της οποίας πέρσι είχε προσκληθεί και ο ίδιος ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.Συμπέρασμα: Όσα ξέρουν οι νοικοκύρηδες, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος...

  1. «Χαμαιτυπείο» ο ένας - «Σικελοί» ο άλλος. «Κανακάρης του κατεστημένου» ο πρώτος - «εγκληματική οργάνωση» ο δεύτερος. «Κλέφτες» ο πράσινος - «λωποδύτες» ο γαλάζιος. Με άλλα λόγια, η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε. Και όπως θα 'λεγε κι ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος: «Είμαστε, μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε...».

  1. Έχω μια πρόταση για το ΠΑΣΟΚ: Αντί να φωνάζετε για την ακρίβεια, ενεργοποιήστε τον Κουλούρη στις λαϊκές, να βρεθεί άκρη... Μπορείτε να τον στείλετε στις λαϊκές αγορές μαζί με την Παπακώστα! Θα πέφτει γέλιο!...

  1. Κομμουνιστής ήταν ο πατέρας της Διαμαντοπούλου, είπε η ίδια! Κρίμα που δε ζει, για να την... καμαρώσει... Πάντως, ο πατέρας της μάλλον δεν αγωνιζόταν για να την δει στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ