Το ευρωπαϊκό κεκτημένο κινδυνεύει!


  1. Δεν μπορώ να μην εκφράσω την χαρά μου για την επιτυχία του νέου δίσκου του Φίλιππου Πλιάτσικα «Omnia». Το καλό μπορεί και να πουλάει.

  1. Η ιστορία με τα ομόλογα είναι φοβερή ως προς τούτο: Μέχρι τώρα οι γαλαζοπράσινοι συναγελαζόμενοι με τους Πρινιωτάκηδες, τους Παπαμαρκάκηδες και τους JP Morgan...άκηδες, μας έλεγαν ότι δεν υπάρχουν προμήθειες, ότι δε γίνονται «βουτηχτές», ότι δεν υπάρχουν μίζες. Εδώ και δυο μήνες, οι εμπλεκόμενοι στο «κόλπο» όχι μόνο το ομολογούν, αλλά το φωνάζουν: Και μίζες υπάρχουν, και παχυλότατες είναι, και για πάγια πρακτική πρόκειται! Αν αυτό το «φόρα παρτίδα» δεν είναι σαπίλα, αν δεν είναι η τέλεια παρακμή του πολιτικο-οικονομικού τους συστήματος, τι είναι;

  1. Κάτοικοι της Χαμοστέρνας, πριν πνιγείτε η ΕΥΔΑΠ σας έστειλε πρόστιμο για τη λειψυδρία;

  1. Η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζει ν' αδυνατεί! Δεν ...μπορεί να λύσει το Κυπριακό!.. Ούτε το ευρωπαϊκό κεκτημένο εισχωρεί στην Τουρκία! Τι κακό είναι αυτό; Σύντροφοι του Συνασπισμού βάλε πλάτη! Το ευρωπαϊκό κεκτημένο κινδυνεύει! Μήπως η Καστελίνα σας έδωσε κάποια νέα ιδέα, να το σώσετε;

  1. Κύριε Κακλαμάνη δήμαρχε των Αθηναίων, σας είδα στη ΝΕΤ! Ούτε κηπουρός να είσαστε... Εσείς, ως κηπουρός, μαζί με τον ομόσταυλο σας τον κύριο Σταθάκη ως τροχονόμο, θα σώσετε την Αθήνα!..

  1. «Νέος» ΣΕΒ. Όπως λέμε «Νέα Δημοκρατία», «νέο» ΠΑΣΟΚ, «νέος» Πανιώνιος και γενικώς ...«νιος ήμουν και γέρασα».

  1. Μια κυρία στην εκπομπή της Βάνας Μπάρμπα, απεκάλυψε ότι η λύση για το σύγχρονο «θηλυκό» βρίσκεται στον μαζοχισμό και πρότεινε στα κορίτσια, αντί να τρέχουν σε ψυχολόγους και σεξολόγους, να λύσουν το πρόβλημά τους αγοράζοντας έναν δονητή, «άλλωστε στοιχίζει μόλις 60 ευρώ». Είναι ακόμα μια προσφορά της ιδιωτικής τηλεόρασης στην ελληνική κοινωνία, μια από τις πολλές.

  1. Ένα άλλο τέκνο της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης και σύμβολο της ελληνοχριστιανικής οικογένειας, η κυρία Ελένη Λουκά, τα χάλασε με τον Ηλία Ψινάκη γιατί προωθεί περισσότερο τον δίδυμο αδερφό της Κώστα Μαρτάκη. Κι αυτή για σπάσιμο θα πάει στα βραβεία «MAD» με άλλη παρέα!!!

  1. Αποκαλυπτική για το τη σημαίνει Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) είναι μια μελέτη για κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση, έξι υπηρεσιών και ενός σταθμού της πυροσβεστικής σε ισάριθμες πόλεις. Που είναι το ζουμί; Όταν ο ΟΣΚ και ο ΟΕΚ, κρατικοί οργανισμοί με αποκλειστικό έργο τα κτιριακά έργα, έχουν κόστος έως 900 ευρώ το τ.μ., η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου υπολογίζει σε κάπου 3.250 ευρώ το τ.μ. το κόστος των κτιρίων της πυροσβεστικής!!! Πως είπατε;

  1. Δεν αντιλαμβάνομαι τους λόγους που έχουν καταστήσει τον Άδωνη Γεωργιάδη παράγοντα του πολιτικού βίου, έστω και διά της περιφοράς του από κανάλι σε κανάλι. Αλήθεια, τι έχει αυτό το παλικαράκι; Συνθετική πολιτική σκέψη η μεστό πολιτικό λόγο; Θα μου πείτε κάνει φασαρία και ανεβάζει τις τηλεθεάσεις…

  1. Απίστευτο και όμως καπιταλιστικό. Καταδικάστηκε βιβλιοπωλείο για παράβαση του νόμου περί εκπτώσεων, την ώρα που οι αλυσίδες βιβλιοπωλείων κάνουν το ίδιο και ουδείς τις καταδικάζει!!!

  1. Το Βρετανικό Μουσείο πρότεινε να μας δανείσει τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, εφόσον αποδεχτούμε τη βρετανική κυριότητα σε αυτά. Μπορεί οι… αρχαίοι Βρετανοί να μην είχαν ανεπτυγμένη την αρχιτεκτονική, οι νέοι όμως ξέρουν από business.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ