Ο Άγνωστος Στρατιώτης


Για να συνεννοούμεθα:

Ο Άγνωστος Στρατιώτης είναι αυτός που υπηρέτησε την πατρίδα πολεμώντας ενάντια στο φασισμό. Το «όχι» του Άγνωστου Στρατιώτη δεν έχει καμία σχέση με τους υμνητές της «4ης Αυγούστου», κείνους που βρήκαν πολιτική στέγη στο κόμμα του κ. Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος ξημεροβραδιάζεται στα τηλεπαράθυρα καλεσμένος ενίων εκ των συκοφαντών του φοιτητικού κινήματος.

Ο Άγνωστος Στρατιώτης είναι αυτός που εξαπατήθηκε όταν τον έστειλαν να παλέψει για μια υπόθεση προδομένη, στην Κύπρο. Δεν μπορούν να τον μαγαρίσουν οι υποκρινόμενοι τους «πατριώτες», αυτοί που τον εξαπάτησαν και έλκουν την πολιτική τους καταγωγή από την ΕΠΕΝ.

Ο Άγνωστος Στρατιώτης είναι παιδί του ελληνικού λαού. Που υφίσταται τις συνέπειες (στον Αϊ-Στράτη) λόγω της πολιτικής «συμμαχίας» της πλουτοκρατίας με το ΝΑΤΟ, λόγω της συμμετοχής του τόπου στον ευρωατλαντισμό (στα Ίμια), λόγω της εμπλοκής του τόπου στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα (από Κορέα και Κόσσοβο μέχρι Αφγανιστάν).

Ο Άγνωστος Στρατιώτης είναι θύμα και των δύο. Και των κουκουλοφόρων, και όσων παίζουν κουκουλοθέατρο εις βάρος της μνήμης του.

Συνεννοηθήκαμε;

Σχόλια

Ο χρήστης Urfurslaag είπε…
;)

Γειά

Το ποστ που έβαλες είναι θαυμάσιο και συμφωνώ απόλυτα

Σε επίπεδο φόρμας όμως το γαμάς λιγάκι όταν λες... "της πολιτικής «συμμαχίας» της πλουτοκρατίας με το ΝΑΤΟ, λόγω της συμμετοχής του τόπου στον ευρωατλαντισμό , λόγω της εμπλοκής του τόπου στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα"

όχι ότι έχεις άδικο, αλλά η γλώσσα είναι ξύλινη

και στα μπλογκς απευθύνεσαι σε "διαφορετικό" κοινό

Φιλικά
Ουρφ
Ο χρήστης aliatas είπε…
Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να σχολιάσεις κάποιο ποστ μου.

Πιστεύω ότι η γλώσσα της αλήθειας είναι μια και είναι κατανοητή από όλους όσους θέλουν να την καταλάβουν. Ξύλινη είναι η κοινωνία των αστών.

Αν έχεις την καλοσύνη πες μου εσύ πως μπορώ να πω με άλλα λόγια "της πολιτικής «συμμαχίας» της πλουτοκρατίας με το ΝΑΤΟ, λόγω της συμμετοχής του τόπου στον ευρωατλαντισμό , λόγω της εμπλοκής του τόπου στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ