Η «Χρυσοπηγή»

  1. Η «Χρυσοπηγή» το μοναστήρι της «τρόικας» Καλλίνικου – Χριστόδουλου – Αμβρόσιου, έχει ανάγκη από ρευστό. Πουλά στην Κερατέα οικόπεδο με παλαιό κτίσμα και τιμή εκκίνησης 4,1 εκατομμύρια ευρώ! Τι ανάγκες έχουν και θέλουν τόσο ρευστό;
  2. Έχω μια απορία για τους ορισμένους γονείς : Αντί να χαίρεστε για τα παιδιά σας, που βρίσκονται μπροστά από εσάς, τα κυνηγάτε; Να πάτε κι εσείς στις καταλήψεις!! Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους!..
  3. Όλοι αυτοί οι τύποι στις TV, που λένε για τις αντοχές της οικονομίας, πόσες χιλιάδες ευρώ παίρνουν το μήνα; Νοιάζονται, δήθεν, για τα μαθήματα που χάνονται!!!
  4. Για το αν ζούμε μία φορά, ή πολλές, έψαχνε η Δρούζα στη σχετική εκπομπή!! Με 1-2 παπάδες και μερικές κυρίες, που είχαν, λέει, εμπειρίες!.. Πλάκα πλάκα, το σκοτάδι κυριαρχεί!.. Με κάτι τέτοια αποβλακώνουν κάποιους και μετά άντε να τους φέρουν στο πραγματικό και στη ζωή που κάνουν... Άντε να τους πεις σε ποια τάξη ανήκουν και ποιο είναι το συμφέρον τους...
  5. Γερμανικά κτήνη ποζάρουν με νεκροκεφαλές! Σκεφτείτε, τι είναι εκείνοι που τους στέλνουν
  6. Εκατό στρατιώτες των ΗΠΑ νεκροί στο Ιράκ μόνο το μήνα Οκτώβρη; Θα τους χιλιάσουν (ανά μήνα)!..
  7. Κάνετε μαθήματα, βρείτε και άλλες μορφές πάλης, είπε ο Τράγκας στους μαθητές!.. Τα μαθήματα είναι ο καημός του κάθε Τράγκα! Γι' αυτά σκίζεται! Όχι επειδή είναι αντίπαλος του κινήματος!.. Αν, ας πούμε, οι μαθητές πήγαιναν στα μαθήματα κι έπειτα έκλειναν τους δρόμους, τι θα έλεγε τότε ο κάθε Τράγκας; Προφανώς, ότι δε φταίει ο κοσμάκης να του κλείνουν τους δρόμους!!! Και θα προέτρεπε τους μαθητές να βρουν άλλες μορφές πάλης!.. Ποια είναι η καλύτερη μορφή; Το να κοιμάσαι όρθιος!..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ