1. Αγαπητοί μου τηλεδικαστές το μεγαλύτερο αίσχος με την 16χρονη είσαστε εσείς! Που ψάχνετε, υποτίθεται, για την αλήθεια!.. Καλύτερα είναι να το βουλώσετε!!

2. Οι εκλογές τελείωσαν, μαζί τους τελείωσαν και τα «ωραία πόλη», «χαρούμενη (!) πόλη», «αφήστε τα λουλούδια να ανθίσουν» και λοιπά! Τώρα τα κεφάλια μέσα! Η φορολογία και το «πλήρωνε και σκάσε» συνεχίζονται!...

3. Σχολεία αποφάσισε να ανοίξει η εκκλησία!! Φυσικό! Αφού η ιδιωτική Παιδεία προχωρεί ακάθεκτη, η εκκλησία θα μείνει απέξω; Θα επιλέγει και τους καθηγητές η εκκλησία! Σκεφτείτε τι καθηγητές θα είναι αυτοί... Ο σκοταδισμός πρέπει να προχωρήσει παντού!..

4. Μόλις 3.000 ευρώ πληρώνουν το χρόνο για ένα παιδί οι γονείς!! Στο Βόλο!..

5. Ποιος θα πληρώσει τις ζημιές που έγιναν σε υπό κατάληψη σχολεία; αναρωτήθηκε ο Έβερτ! Ποιος; Αυτοί που τις έκαναν... Ποιοι τις έκαναν; Διάφοροι αλιτήριοι, τραμπούκοι, χαπάκηδες, ψευτόμαγκες και άλλα φρούτα!.. Ας τους βρει η κυβέρνηση και τα όργανα του Πολύδωρα... Όμως, κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις!..

6. Εφικτό είναι, είπε η ΝΕΤ, να νικήσουν οι Δημοκρατικοί τους Ρεπουμπλικάνους στις ΗΠΑ! Μα, και η λέξη Ρεπουμπλικάνοι δε σημαίνει Δημοκρατικοί; Άρα; Άρα, οι Δημοκρατικοί θα νικήσουν τους Δημοκρατικούς; Τόσο απλά είναι τα πράγματα και τα κάνουν μπερδεμένα...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ